Ria's Beauty Garden

Behandelingen

Home  >>  Behandelingen

Van manicure tot hotstone massage in Maassluis.

Ria’s Beauty Garden in Maassluis is de ideale salon voor al uw schoonheidsbehandelingen, zoals een manicure, hotstone massage, huidverzorging, ontharing en kleurenanalyse. Ik ben vaardig in diverse soorten behandelingen. Ook bied ik u een behandeling op maat. Lees hieronder meer over een aantal van mijn specialisaties en neem contact met me op wanneer u meer wilt weten over de andere services, zowel voor hem als voor haar.

Huidbehandelingen

Uw uitstraling wordt bepaald door een mooi verzorgd gezicht. U kunt in mijn salon in Maassluis terecht voor een vakkundige make-up. Bezoek de salon ook eens voor een vakkundig advies over huidverzorging met als resultaat dat u zelf de huid in optimale conditie kunt houden en bij welke producten u het meeste baat zult hebben. De producten die ik gebruik zijn puur natuur en niet op dieren getest. Als professioneel kleurenanaliste zorg ik dat u in de juiste kleuren wordt opgemaakt.

 

 

dienstenpag2101Massages

Uw gezicht, uw nek, uw voeten of een heerlijke full body massage: kom helemaal tot rust en voel u als herboren na een ontspannende massage. In Ria’s Beauty Garden in Maassluis bent u in de beste handen. Van hotstone tot een klassieke ontspannende massage. Ik geef u precies de behandeling die u wenst en u zit weer heerlijk in uw vel.

 

Kleurenanalyse

Heeft u dat ook weleens? Dat u iemand tegenkomt waarvan u aanvoelt dat er iets aan de uitstraling niet goed is? Tien tegen één dat de haarkleur en/of de kleur kleding helemaal niet bij die persoon past. De juiste kleuren laten je ogen stralen en je haren glanzen. Rimpels, overbeharing en ongelijkmatigheden vallen minder op bij het dragen van de juiste kleuren. Kleur haar, bril, make-up en kleding zijn heel belangrijk en erg bepalend voor uw uiterlijk. Ik kan dit samen met u oplossen middels een kleuranalyse. Na een kleurenanalyse weet u zeker dat u altijd alles in de goede kleuren koopt!

Bruids make-up

Het is een goede gewoonte dat de bruid ‘s morgens op de mooiste dag van haar leven naar de kapper en schoonheidsspecialiste gaat. Heb je ook weleens het idee dat het bruidje weliswaar mooi is opgemaakt, maar eigenlijk zichzelf niet is? Dat komt meestal omdat bijvoorbeeld een “zomertype” is opgemaakt met de kleur van een “wintertype”. Ook komt het regelmatig voor dat de huid zodanig is opgemaakt, dat op de foto’s door het flitslicht het gezicht van de bruid er glimmend op staat. Ik ben professioneel kleurenanaliste. Ik analyseer eerst wat voor type je bent en gebruik de juiste make-up die bij jou past.

Acne

Heel vervelend, die puistjes in je gezicht! Overigens een veel voorkomende aandoening, waar je echt niet over in de war hoeft te raken. Want er is best heel wat aan te doen. Een te veel aan talg hoopt zich op in de talgklier, waardoor de porie verstopt raakt. Talg en bacteriën zetten zich om in vetzuren in de huid en weer ontstaat een puistje. Wat je in ieder geval niet moet doen is krabben, want dat kan littekens tot gevolg hebben. Het op een speciale verantwoorde wijze aanprikken en uitdrukken van de puistjes, gevolgd door een dieptereininging van de huid voorkomt nieuwe puistjes en littekens.

Ontharen

Er zijn diverse manieren waarop u van ongewenste haartjes af kunt komen. Samen met u overleg ik welke methode voor u het meest geschikt is, van waxen tot elektrisch epileren.

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de kleurenanalyse, manicure , massages, bruids make-up, huidbehandelingen of ontharingsmethoden van Ria’s Beauty Garden uit Maassluis? Neem dan contact met mij op met het speciale contactformulier of bel mij.